Alex Meulenbroeks

Alex geeft nu 15 jaar les in Tai Chi Tao in Amersfoort. Naast de gewone cursussen geeft Alex ook trainingen en workshops aan o.a. bedrijven. De jaren hiervoor gaf Alex les in o.a. diverse massagetechnieken.

Tai Chi, Qigong, meditatie, qigong, taichi, bewegen voor ouderen

Mijn achtergrond op therapeutisch gebied is zeer divers. In 1988 heb ik de opleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal afgerond.
Hierna de opleiding aan de School voor Klassieke Homeopathie. In deze tijd ben ik ook mijn praktijk als natuurgenezer en klassiek homeopaat gestart. In die periode heb ik ook een opleiding tot psychosynthesetherapeut gedaan bij het Lichtpunt in Amersfoort.
Op dit moment werk in als Acupuncturist en Natuurgeneeskundige in mijn praktijk Inspiritus. Voor meer info kijkt op op
www.inspiritus.nl

In 1995 ben ik aanraking gekomen met Tai Chi. Verschillende cursussen en workshops in chi gong en tai chi deden me besluiten de docentenopleiding te volgen bij Jan Kraak. Kijk ook op de site van Jan Kraak,
www.jankraaktaichitao.nl. Verder heb ik trainingen gevolgd bij o.a. Lauren Smith, Epi van de Pol, laoShan Centrum, Martin Wessels.
Ik heb ook trainingen gevolgd in Healing Tao bij Reinoud Eleveld en Birgit Haberkamp. Voor meer informatie kun je kijken op
www.taotraining.nl.