Bedrijfs TaiChi

Gebruik van TaiChiTao binnen het bedrijfsleven kent vele voordelen. Het personeel komt bijvoorbeeld even achter de computer vandaan. Door de serie rustige bewegingen wordt het lichaam weer ontspannen en fitter, het hoofd meer ontspannen en fitter. Bij regelmatige oefening, bijvoorbeeld 1 keer per week, kunnen klachten als stress, hoofdpijn en schouder en nekklachten voor een groot deel tot het verleden behoren.

Tai Chi, Qigong, meditatie, qigong, taichi, bewegen voor ouderen

TaiChiTao kan naast therapeutisch ook met name preventief werken. Wekelijkse oefening in bijvoorbeeld een groep kan de pezen en spieren beter doorbloeden en doorstromen met chi, zeg maar de levensenergie of genezende energie. Mensen worden zich meer bewust van hun lichaam, gaan anders en bewuster bewegen, en de houding verandert.
Maar ook mentaal worden we evenwichtiger, waardoor we anders omgaan met stress, we functioneren beter en de sfeer op de werkvloer wordt beter.

In overleg met uw bedrijf kunnen we een plan maken, aangepast ook uw wensen en uw bedrijf.

Bedrijven waarvoor ik workshops heb verzorgd zijn o.a. de Gemeente Amersfoort, de Nederlandse Spoorwegen, de Belastingdienst, Twijnstra Gudde, Leukemievereniging, Hart Vaat Groep vd Hartstichting.